NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Prekinuta utakmica u Kragujevcu, Čačani izašli na teren za 7 igrača! A, ovo im je poruka za FSS
Foto: Borac Čačak

bruka i sramota

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Prekinuta utakmica u Kragujevcu, Čačani izašli na teren za 7 igrača! A, ovo im je poruka za FSS

Fudbal -

Nove neverovatne scene na srpskim fudbalskim terenima.

U Kragujevcu su igrali lider Prve lige Radnički iz Kragujevca i Borac iz Čačka, ali je meč prekinut već u dvanaestom minutu iz bizernog razloga – gosti iz Čačka ostali su bez potrebnog broja igrača na terenu.

Naime, fudbaleri Borca su na teren "Čika Dače" izašli sa šestoricom igrača i golmanom, koliko dozvoljavaju propisi, ali su ih ubrzo "ugasili". Već u šestom minutu se povredio Stefan Bojović i sudija Danilo Jerinić je morao da okonča utakmicu.

Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Radničkog, ali to u ovom trenutku nije previše bitno. Već zašto i ko je naredio da se baci bruka i mrlja na srpski fudbal?

Potez Borca dolazi samo dva dana od kazne FSS-a da se Čačanima oduzime šest bodova i dodeli globa od četiri miliona dinara zbog "povrede integriteta takmičenja" u susretu sa Železničarom iz Pančeva.

Zanimljive su i majice u kojima je stručni štab Čačana stigao u Kragujevac. Navodno, ovo je poruka upravo za čelnike FSS-a kojima se obraćaju već danima unazad, a nakon spomenute kazne.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track