DA LI STE VI NORMALNI!? Šokantna dešavanja na kladionicama pred nedeljne mečeve Superlige: Ovo nema nigde na svetu! NEČUVENO
Foto: Starsport©

preteraše

DA LI STE VI NORMALNI!? Šokantna dešavanja na kladionicama pred nedeljne mečeve Superlige: Ovo nema nigde na svetu! NEČUVENO

Fudbal -

Još nije ni odigrano ovo kolo Superlige, a već je pukla bruka!

Naime, sve domaće kladionice ZABRANILE su klađenje na dva meča. I to posle gotovo nestvarnih koeficijenata koje su ponudile.

Prvo je u centar pažnje došao meč Spartak - Napredak. Kvota na pobedu domaćeg tima u petak iznosila je 1,8. U subotu je prepodne ona bila 2,70. Već popodne porasla ja na nestvarnih 8! A, potom je meč izbačen iz ponuda!

Podsećamo, Napredak se žalio pre dva kola zbog meča Rad - Radnik, koji nije bio u ponudi kladionica. Kruševljani, sada je pretpostavljamo sve u redu, zar ne?

Drugi meč koji je takođe "izleteo" sa bukmejkerskih lista je Zlatibor - Rad. Nakon što je kvota na pobedu gostuju pala na neverovatnih 1,20... I to je očito bilo previše, pa je meč zabranjen za klađenje.

Ovo se ne dešava ni sa jednom ligom na svetu! Ne postoji nijedna prva liga na kugli zemaljskoj gde se izbacuju mečevi iz ponuda kladionica. Eto, bar po nečemu da Superliga bude jedinstvena.

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track