OD DANAS KORAČAŠ SAM! SRAM VAS BILO! Navijači Liverpula ogorčeni, zbog ulaska u Superligu skidaju zastave sa Enfilda FOTO
Foto: Profimedia

besni

OD DANAS KORAČAŠ SAM! SRAM VAS BILO! Navijači Liverpula ogorčeni, zbog ulaska u Superligu skidaju zastave sa Enfilda FOTO

Fudbal -

Navijači fudbalera Liverpula su odlučili da uklone zastave sa čuvene tribine na Enfildu koja je jedan od simbola fudbala.

Razlog za to je odluka uprave kluba da se prikloni Superligi Evrope, novom takmičenju koje za narednu sezonu najavljuje 12 bogatih klubova Evrope.

Lids - Liverpul

Opis: Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Podsetimo, dvanaest velikih evropskih klubova najavilo je zatvorenu elitnu fudbalsku ligu, koja bi potpuno narušila sistem takmičenja Lige Evrope i Lige šampiona, ali i nacionalne šampionate najjačih zemalja, poput Engleske i Španije.

To su Milan, Inter, Juventus, Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Totenhem, Barselona, Atletiko i Real Madrid.

UEFA i FIFA najavljuju sankcije i žestoku reakciju, Evropska kuća fudbala održaće hitan sastanak u Montreu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track