BIVŠI FUDBALER PARTIZANA BATALIO ŽIVOT U GRADU I OTIŠAO NA SELO: Obnovio je dedovinu u Blacu i posvetio se etnoturizmu!
Foto: Prinskrin Youtube

povratak korenima

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA BATALIO ŽIVOT U GRADU I OTIŠAO NA SELO: Obnovio je dedovinu u Blacu i posvetio se etnoturizmu!

Fudbal -

Đorđe Zafirović napustio Beograd i smisao sa porodicom pronašao na jugu Srbije

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Zafirović napravio je potez vredan divljenja. Vratio se sa porodicom na dedovinu u Blace i posvetio se etnoturizmu.

Nekadašnji igrač Partizana, Zvezdare, Vojvodine i velikog broja domaćih klubova pronašao je smisao u životu. Napustio je rodni Beograd sa pet članova svoje porodice, otišao na jug Srbije i napravio pravi mali raj - etno selo "Naša avlija", mesto na kojem se slave srpska tradicija i običaji.

Đorđe Zafirović
foto: Prinskrin Youtube

- Gosti, dolaze sa svih strana. Za sada im se nudi prenoćište u tradicionalnoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, kao i prirodna hrana od lokalnih poljoprivrednika i domaća slatka i džemovi. Mi kao porodica, ovde se osećamo savršeno - rekao je Đorđe Zafirović (43).

I komšiluk je prihvatio Zafiroviće, jer kroz njihovo etno selo mogu da dođu do dodatne zarade.

- Komšiluk je sjajan, dobro sarađujemo. Upravo oko nekih stvari koje mi nemamo, a to su domaće rakije koje uzimamo od njih - rekao je bivši fudbaler.

Đorđe Zafirović bio je jedan od najtalentovanijih fudbalera Partizana poniklih u omladinskoj školi pokojnog Dušana Trbojevića. Nikada nije dobio priliku da debituje za crno-bele, ali je zato bitnu ulogu imao igrajući za Zvezdaru i Vojvodinu. Karijeru je završio 2010. u Žarkovu.

Kurir sport/AgroJug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track