ALEKSANDAR PEŠIĆ SNIMIO NAPAD 130 HAMASOVIH RAKETA: Srpski fudbaler u središtu VELIKOG RATA u Tel Avivu (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia

HAMAS ISPUNIO PRETNJE

ALEKSANDAR PEŠIĆ SNIMIO NAPAD 130 HAMASOVIH RAKETA: Srpski fudbaler u središtu VELIKOG RATA u Tel Avivu (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Pešić koji igra za Makabi iz Tel Aviva, nalazi se u epicentru velikog rata, a na društvenim mrežama postavio je snimak trenutka kada je na prestonicu Izraela ispaljeno 130 raketa!

Sukob izraelske vojske i Hamasa kulminirao je raketnim udarima na Tel Aviv, čime su se obistinile Hamasove pretnje, a trenutak kada je "stiglo" 130 projektila na društvene mreže postavio je srpski fudbaler Aleksandar Pešić.

00:29

ALEKSANDAR PEŠIĆ SNIMIO NAPAD 130 HAMASOVIH RAKETA: Srpski fudbaler u epicentru RATA u Tel Avivu (VIDEO)

Pešić je bezbedan u Tel Avivu, ali doza nesigurnosti uvek postoji, a fudbaler se juče oglasio za srpske medije i otkrio kakva je situacija.

"Ne ulazim u njihove stvari, ali znam, prvom prilikom, ako budem nešto osetio, da sam nesiguran ili da osetim neki problem, niko me neće sprečiti da sednem na prvi avion i odem kući. Ne zanima me ni ugovor. Poslao sam moje pre 10 dana kući, jer se sezona završava za 20 dana. Malo mi je lakše jer nisu tu, jer nikad ne znaš šta može da se desi", rekao je između ostalog Pešić.

Aleksandar Pešić
foto: AP

Hamas je izdao i novo upozorenje Izraelu saopštivši "da ako bude srušena još samo jedna stambena zgrada, uništiće Tel Aviv". Podsetimo, prethodno je javljeno da su izraelske snage pogodile u Gazi soliter od 13 spratova, što ih je navelo na osvetnički napad. Oni su na Izrael lansirali najmanje 130 raketa.

projektil, Tel Aviv, Izrael
foto: EPA/MOHAMMED SABER
projektil, Tel Aviv, Izrael
foto: EPA/MOHAMMED SABER
projektil, Tel Aviv, Izrael
foto: EPA/MOHAMMED SABER

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track