MARKO NIKOLIĆ U SUZAMA TROFEJ POSVETIO NEDAVNO PREMINULOM OCU: Srbina preplavile emocije nakon osvajanja Kupa Rusije!
Foto: Printskrin

Treća država - treći Kup

MARKO NIKOLIĆ U SUZAMA TROFEJ POSVETIO NEDAVNO PREMINULOM OCU: Srbina preplavile emocije nakon osvajanja Kupa Rusije!

Fudbal -

Treća država - treći Kup (Partizan - Srbija, Fehervar - Mađarska, Lokomotiva - Rusija).

Tako je srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić, koji je moskovsku Lokomotivu doveo do trofeja, počeo svoje izlaganje nakon pobede u finalu.

A onda su emocije izbile na videlo, a nekadašnji trener Partizana trijumf je posvetio ocu, koji je nedavno napustio ovaj svet.

- Želim da čestitam porodici, svima koji su me kod kuće bodrili. Posebno mom ocu, koji je preminuo pre četiri meseca. Zbog njega sam veoma srećan - rekao je trofejni srpski trener nakon meča sa ekipom Krila Sovjetov, pa nastavio:

- Čestitam i timu na pobedi. Bilo je teško, ali je najbitnije da smo osvojili trofej. Čestitke i navijačima jer su sve vreme bili uz nas. Iako bi bilo logično da zajedno sa igračima koje vodi sada malo uživa u slavi i velikom dostignuću, Nikolić želi da u poslednjem kolu napravi još jednu veliku stvar.

- Ostala nam je još jedna utakmica do kraja sezone. Praktično, još jedno finale. Već smo osigurali plasman u Ligu Evrope (pobedom u Kupu, prim. aut.), ali i dalje imamo šanse da se probijemo u Ligu šampiona - zaključio je Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track