HRVATI NAPALI SRBINA ZBOG ALBANACA! Arnautović BRUTALNO PSOVAO protivnike, rukama mu pokrivali usta: Region BRUJI! VIDEO
Foto: AP / Mihai Barbu

FRKA

HRVATI NAPALI SRBINA ZBOG ALBANACA! Arnautović BRUTALNO PSOVAO protivnike, rukama mu pokrivali usta: Region BRUJI! VIDEO

Fudbal -

Marko Arnautović, reprezentativac Austrije srpskog porekla potvrdioje pobedu svoje ekipe nad Makedonijom u 1.kolu grupe C Evropskog prvenstva.

Arnautović je ušao sa klupe a gol za konačnih 3:1 , postigao u nadoknadi vremena, ali je umesto proslave pogotka odlučio da se obračuna sa makedonskim Albancima Ezdžanom Alioskim i Egzonom Bejulajem.

Arnautović je koristio teške psovke na tečnom srpskom, a Alioski ga je i te kako razumeo, s obzirom na to da on neretko te iste psovke koristi u Premijer ligi, gde brani boje Lidsa.

Marko Arnautović
foto: AP

J**em ti majku“, jedna je od psovki koju je navodno izgovorio Marko Arnautović, dok je gledao ka rivalu s kojim je vodio žestoku bitku na terenu

Ipak sukob je iskusno je sprečio kapiten Austrije David Alaba koji je dotrčao do Arnautovića i rukama mu pokrio usta, kako kamere ne bi snimile sve ono što izgovara

Arnautovićeve psovke na srpskom jako su odjeknule u regionu, a hrvatski mediji su posvetili veliku pažnju ovom događaju i konstatovali da su psovke bile brutalne.

Podsetimo, Marko Arnautović je dete Srbina i Austrijanke, pa zato ne čudi što se Alioskom i Bejulaju obratio na tečnom srpskom, s obzirom na to da su ga i te kako razumeli.

Ipak, po završetku utakmice Arnautović i Alioski su popričali, bio je tu i Goran Pandev koji se zagrlio sa napadačem Austrije, pa je po svemu sudeći sve brzo zaboravljeno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track