RONALDO POLUDEO KADA JE VIDEO FLAŠICE! Odmah ih je sklonio sa stola i poslao jasnu poruku! EVROPA BRUJI O SCENI SA KONFERENCIJE
Foto: Printscreen

SPONZORIMA SE OVO NEĆE SVIDETI

RONALDO POLUDEO KADA JE VIDEO FLAŠICE! Odmah ih je sklonio sa stola i poslao jasnu poruku! EVROPA BRUJI O SCENI SA KONFERENCIJE

Fudbal -

Najveća zvezda Evropskog prvenstva, Portugalac Kristijano Ronaldo, napravio je mali šou na konferenciji za medije.

Aktuelni evropski šampion Portugal danas na Puškaš areni u Budimpešti igra svoj prvi meč na EP (18.00).

U ponedeljak je održana konferencija za medije na kojoj je na pitanja novinara odgovarao kapiten tima i najbolji igrač Kristijano Ronaldo.

Čim je ušao u salu Ronaldo je napravio predstavu o kojoj bruji planeta.

Naime, na stolu ispred njega nalazile su se dve flašice koka-kole. Iako zna da se radi o sponzoru prvenstva, Portugalac nije bio oduševljen što se ispred njega nalazi pomenuto piće. Sklonio je flašice, izvadio vodu i glasno poručio:

"Pijte vodu!"

Poznato je da Ronaldo izuzetno vodi računa o zdravoj ishrani. Ne voli gazirana pića i maksimalno se trudi da i svom nasledinku Ronaldu Junioru usadi zdrave navike.

"Ponekad pije koka-kolu i jede čips, a to me jako nervira i on to zna", rekao je jednom prilikom as Juventusa.

Podsetimo, Portugal se nalazi u "grupi smrti". Pored Mađarske rivali u grupi F biće im Nemačka i Francuska.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track