Prosinečki: Nisam zadovoljan, Zvezda mora da pobeđuje

Prosinečki: Nisam zadovoljan, Zvezda mora da pobeđuje

Fudbal -
Drugo poluvreme smo igrali fenomenalno i sigurno bi bilo drugačije da smo tako igrali celu utakmicu, kaže trener crveno-belih

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da nije zadovoljan rezultatom 2:2 protiv Rada, jer, kako je kazao, njegov tim treba da uvek pobeđuje, ali je ipak pohvalio karakter svojih igrača.

"Nisam zadovoljan rezultatom, jer Zvezda uvek treba da pobeđuje, ali su igrači posle 0:2 ipak uspeli da pokažu karakter. Drugo poluvreme smo igrali fenomenalno i sigurno bi bilo drugačije da smo tako igrali celu utakmicu", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu. Rad je poveo sa 2:0 u utakmici drugog kola Super lige, ali je Zvezda uspela da izjednači. "Građevinari" su od 25. minuta imali igrača manje.

"Primili smo dva gola posle naših kikseva, a oni su imali još jednu šansu kada smo mi jurili pobedu. Mislim, ipak, da smo bili dominantni. Sigurno je da 2:2 nije dosta za Zvezdu i da smo očekivali pobedu, ali dešavaju se kiksevi", kazao je trener. Prosinečki je novinarima odgovorio da se greške u odbrani dešavaju i da je on odgovoran za njih, a ne Jovan Krneta, koji je pogrešio na terenu.

Trener je pred kraj zamenio Darka Lazovića zbog povrede, ali je kazao da ništa ozbiljno nije u pitanju i da će napadač igrati u četvrtak protiv Bordoa. Prosinečki je kasnio na konferenciju za novinare oko 20 minuta, a medijima je rečeno da je to zbog sastanka sa igračima. "Izvinjavam se na kašnjenju. Manji deo toga je bio sastanak sa igračima, a veći deo je otišao na jedan drugi sastanak o kome ću vam više pričati drugi put", rekao je Prosinečki, odbivši da otkrije bilo kakve druge detalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track