FUDBAL OVAKAV SKANDAL JOŠ NIJE VIDEO! Policija bacila SUZAVAC u svlačionicu, tuča u tunelu, povređeni igrači, pohapšeni navijači!
Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

FUDBAL OVAKAV SKANDAL JOŠ NIJE VIDEO! Policija bacila SUZAVAC u svlačionicu, tuča u tunelu, povređeni igrači, pohapšeni navijači!

Fudbal -

Osmina finala Kopa Libertadoresa u revanš meču između Atletiko Mineira i Boke Juniors završena je skandalom kakav fudbal ne pamti.

Došlo do sukoba između igrača Boke, čelnika Atletiko Mineira i na kraju obezbeđenja i policije, nakon čega je upotrebljen i suzavac u svlačionici fudbalera, prenosi ESPN.

Privedeno je čak osam igrača Boke, a na jednom snimku se vidi kako igrači uzimaju ogradu koja je postavljena za odvajanje novinara u miks zoni od igrača, kojom su napali pripadnike obezbeđenja i policije, dok je u jednom momentu igrač Boke Markos Roho bio totalno van sebe da je uzeo i protivpožarni aparat.

"Bez sumnje da su sudije uticale na ishod, to je svako video. Postigli smo regularan gol i zaslužili smo da dobijemo i prvi meč. Ovo boli, osećamo se loše, fudbalska federacija Južne Amerike mora da pogleda ovo suđenje", rekao je vezista Boke Dijego Gonzales posle svega.

Meč je završen 0:0, a Boki je VAR kontroverznom odlukom poništio gol, posle čega su tenzije prešle granicu.

Došlo je do sukoba na terenu, a nakon penala u kojima je Atletiko Mineiro bio uspešniji usledilo je nezapamćeno nasilje.

(Kurir sport/ESPN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track