TOG DANA KADA ODEM JA POSPITE PEPEO NA TEREN JNA... Grobari se stihovima OVE pesme oprostili od Goksija Veličkovića! DA SE NAJEŽIŠ
Foto: privatna arhiva

UŽAS

TOG DANA KADA ODEM JA POSPITE PEPEO NA TEREN JNA... Grobari se stihovima OVE pesme oprostili od Goksija Veličkovića! DA SE NAJEŽIŠ

Fudbal -

Navijači Partizana okupljeni pod zastvom Partizanovci, na svom oficijalnom jutjub kanalu stihovima pesme grupe JNA "Dete Partizana" oprostili su se od bivšeg vođe Gorana Veličkovića Goksija.

U Sabornoj crkvi u Beogradu, danas tačno u podne, supruga brutalno ubijenog Veličkovića, zajedno sa prijateljima, organizovala je opelo kome je prisustvovalo nekoliko stotina navijača Partizana. Oni su nosili crne majice sa žutim natpisom na leđima: "Gore na nebu armija prava" i veliki barjak sa likom ubijenog Veličkovića.

1 / 6 Foto: privatna arhiva

Ista grupa navijača uradila je i mural posvećen Goksiju na Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice gde su danas položeni venci i zastave navijačkih grupa i zapaljene sveće.

Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po poslednji put oprostili od svog "saborca sa šipke."

Putem društvenih mreža simaptizeri crno-bele boje i dalje se opraštaju od brutalno ubijenog Veličkovića, a najviše pažnje privukao je video na jutjub kanalu Partizanovci na koji je malo ko ostao ravnodušan.

Poslušajte i biće vam jasno i zašto.

Podsetimo, Veličkovića je na sastanak smrti dovezla supruga. Ona ga je 3. avgusta 2020. ostavila u Višegradskoj ulici u centru Beograda i to je bio poslednji put da ga je videla.

Crne slutnje

- Pošto se nije vratio kući, žena je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo i prijavila je slučaj policiji. Ona je slutila da Goran nije više među živima, a njene crne slutnje su se obistinile 4. februara, nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove monstruozne kriminalne grupe - priča sagovornik Kurira.

00:25

Mural na Dorćolu posvećen ubijenom navijaču Goranu Veličkoviću Goksiju

Odlično je Partizan otvorio sezonu i u Superligi i u Evropi, na četiri meča nije primio gol, u svakom je pobedio, pa je apsolutni favorit večeras (21.00) protiv Voždovca u Humskoj - kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track