SUZE DOLORES NA OLD TRAFORDU Ronaldova majka plakala u Mančesteru, navijač je zabeležio ovaj momenat dok je njen sin igrao FOTO
Foto: Profimedia

emocije

SUZE DOLORES NA OLD TRAFORDU Ronaldova majka plakala u Mančesteru, navijač je zabeležio ovaj momenat dok je njen sin igrao FOTO

Fudbal -

Golovi Kristijana Ronalda, euforija navijača i suze majke Dolores su obeležili povratnički debi Portugalca na Old Trafordu.

Mančester junajted je u subotu pobedio Njukasl rezultatom 4:1, a Ronaldu je za prvi gol za crvene đavole posle 12 godina trebalo 47 minuta.

Ole Gunar Solskjer je poslušao Ronalda i savet koji je od njega dobio prilikom prvog susreta otkako je pao potpis. Kristijano je tražio od Norvežanina da svrake napadne od prvog minuta, a Solskjeru se i te kako isplatila odluka da posluša nekadašnjeg saigrača.

Jedan od najboljih fubalera svih vremena je prvo bio strelac u nadoknadi prvog poluvremena što je bio dobar razlog da njegova majka, Dolores koja ga je bodrila iz lože na "teatru snova", zaplače od sreće i ponosa.

Jedan od navijača je zabeležio taj momenat, a fotografija koju je podelio na društvene mreže, u ekspresnom roku je obišla čitav svet.

Ali to nije bilo sve što je Kristijano spremio navijačima koji u njemu vide fudbalsko božanstvo. Već u 62. minutu na semaforu je upisan i drugi gol bivšeg fudbalera Juventusa, a oduševljenje koje je zavladalo širom prepunih tribina, teško da može se opiše rečima.

Ronaldo je nakon meča poručio da je ponosan što se vratio u Junajted, a novu priliku da dođe do novih minuta i golova imaće na gostovanjima Jang Bojsu u Ligi šampiona i Vest Hemu u Premijer ligi.

Kurir sport/Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track