ŠOKANTNO OTKRIĆE KURIRA: Pehar iz Barija misteriozno nestao bez traga!
Foto: Profimedia

UKRADEN

ŠOKANTNO OTKRIĆE KURIRA: Pehar iz Barija misteriozno nestao bez traga!

Fudbal -

Originalni Zvezdin trofej šampiona Evrope misteriozno nestao, sumnja se da ga je neko ukrao! Crveno-beli od UEFA dobili licencu da naprave kopiju

Kako Kurir saznaje, izjava Siniše Mihajlovića da pehar Kupa evropskih šampiona, osvojen u Bariju 1991. godine i izložen u Muzeju Crvene zvezde na Marakani, nije pravi, već da je napravljena kopija, potpuno je tačna!

Kurir je iz pouzdanih izvora iz kluba saznao da je pehar Kupa šampiona najverovatnije ukraden, pa da je klub bio prinuđen da napravi kopiju.

Legendarna kustoskinja Muzeja Crvene zvezde Milena Pavlović, koja je preminula 2014. godine, jednom prilikom je rekla da je Zvezda dobila licencu da napravi kopiju.

Fudbal, Crvena Zvezda, Bari, Prvaci Evrope
foto: Dado đilas

Priču o peharu zakuvao je fudbaler zlatne Zvezdine generacije Siniša Mihajlović, sada trener Bolonje, koji je u intervjuu za klupsku televiziju rekao da je originalni pehar bio izlupan, da ga je Dragiša Binić neko vreme držao u gepeku od automobila, da ga je on nosio u rodno Borovo, Darko Pančev na svadbu u Makedoniju, a i Jugović kući...

Na kraju je pehar nestao bez traga, a danas se ništa ne zna o njegovoj krajnjoj sudbini.

Mančester Junajted je šokantno izgubio od Jang Bojsa u Ligi šampiona, a danas (15.00) ga očekuje nimalo lako gostovanje Vest Hemu. Kvota na dvojku je 1,85, na iks 3,70, a na keca 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Mančester Junajted.

Kurir sport/ Lazar Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track