00:40

KREM SRPSKOG DRUŠTVA NA JEDNOM MESTU: Danas se ženi sin Zvezdana Terzića i sve puca od LUKSUZA! VIDEO

SPEKTAKULARANO

KREM SRPSKOG DRUŠTVA NA JEDNOM MESTU: Ženi se sin Zvezdana Terzića i sve puca od LUKSUZA! VIDEO

Fudbal -

Valentina Lopičić i Kostadin Terzić danas će reći sudbonosno "DA", a svadba će ubrzo biti upriličena u svečanoj sali jednog luksuznog hotela u centru prestonice.

Među prvima stigli su domaćini, i to Kostadinova majka Svetlana i sestra Maša Terzić. Obe su blistale u svečanim kreacijama, a ništa manje nije se ni očekivalo od njih na ovako bitan dan. Ubrzo za njima, došao je i Zvezdan Terzić, koji se odmah uputio u salu hotela.

Na spisku je oko 200 zvanica koje će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića, uz još šest pevača.

Među prvima stigli su Vladimir Petrović Pižon, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, bivši fudbaler Partizana Stefan Babović, veliki broj sadašnjih i bivših ministara u Vladi Republike Srbije.

1 / 33 Foto: Nemanja Nikolić

Nešto kasnije na svadu su stigli i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, Danilo Vučić, ali i mnogobrojne legende kluba iz Ljutice Bogdana.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, početkom avgusta su iz porodice Terzić stigle lepe vesti - da će Valentina i Kostadin uskoro drugi put postati roditelji. Lepa Crnogorka ponovo je u drugom stanju, a radosnu vest saznali su ubrzo nakon rođendanske proslave i krštenja sina Vuka.

00:40

KREM SRPSKOG DRUŠTVA NA JEDNOM MESTU: Danas se ženi sin Zvezdana Terzića i sve puca od LUKSUZA! VIDEO

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track