OVO NEMA NI U NAJLUĐIM SAPUNICAMA! Fudbaler ostavio ženu i decu, pa OŽENIO SESTRIČINU bivše supruge! Servirala mu surovu OSVETU!
Foto: Instagram/Profimedia

tečo, tečo...

OVO NEMA NI U NAJLUĐIM SAPUNICAMA! Fudbaler ostavio ženu i decu, pa OŽENIO SESTRIČINU bivše supruge! Servirala mu surovu OSVETU!

Fudbal -

Čuveni brazilski fudbaler Hulk (37) pre par godina šokirao je javnost kada je nakon 12 godina braka ostavio suprugu Iran Angelo i oženio njenu sestričinu Kamilu Anhelo sa kojom je kasnije dobio i dete.

Nakon bolne izdaje koju su joj priredili bila je ogorčena i besna, a onda je rešila da okrene novi list i našla je 28 godina mlađeg ljubavnika. Iran sada maksimalno uživa u vezi sa 25-godišnjim inžinjerom iz Brazila koji je njena prva ljubav nakon burnog razvoda sa Hulkom, prenose brazilski mediji.

Nije joj bilo lako da nastavi dalje sama sa troje dece posle, pošto su joj fudbaler i sestričina sa kojom je bila izuzetno bliska zabili nož u leđa.

Podsetimo, Hulk se razveo od Iran posle 12 godina zajedničkog života i samo tri meseca kasnije stao je na ludi kamen sa njenom bratanicom Kamilom.

Iran je obožavala Kamilu, bila je jako vezana za nju. Plaćala joj je školovanje, otvorila radnju i volela je kao rođeno dete, a atraktivna plavuša je svojoj tetki zabila nož u leđa.

Kada je saznala da njen suprug ima ljubavnu aferu sa Kamilom, Iran je poludela. Javno je govorila da su izdajnici i da joj je bratanica zadala bolan udarac.

"Sve sam dala toj devojci otkako je došla na svet. Žrtvovala sam svoje snove toliko puta da bi njeni bili ostvareni. Ovde ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju... O svemu" rekla je jednom prilikom Iran.

foto: Instagram

Nakon brojnih optužbi i Hulk je tada u javnost izneo svoj deo priče.

"Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status "Hulkova žena". Kada sam upoznao Iran imao sam 21 godinu, a danas imam 34".

Hulk
foto: Instagram

Hulk je tvrdio da ga je Kamila nakon razvoda od supruge posetila u Kini i da su spontano uplovili u vezu.

"Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu", tvrdio je Hulk.

On je tada otkrio da je rešio da oženi Iran samo zato što je ostala trudna.

"Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran zatrudnela slučajno. I ja sam tu odgovornost preuzeo. Pre toga smo izlazili mesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i celu njenu porodicu. To zna cela država. Naša deca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov".

Kurir sport

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track