VIRUS POKOSIO CRVENU ZVEZDU, POLA TIMA VAN STROJA! Odložena utakmica sa Voždovcem, KLUB SE HITNO OGLASIO!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

SUPERLIGA

VIRUS POKOSIO CRVENU ZVEZDU, POLA TIMA VAN STROJA! Odložena utakmica sa Voždovcem, KLUB SE HITNO OGLASIO!

Fudbal -

Virus je izbacio iz stroja više od pola tima Crvene zvezde, pa se klub našao u neviđenom problemu! Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je odložena utakmica 10. kola Super lige Srbije sa Voždovcem, zbog "lošeg zdravstvenog stanja desetorice igrača".

Podsetimo, juče se Milanu Borjan pogoršalo zdravstveno stanje, a klub je negirao da je zaražen koronom, već stomačnim virusum, koji je veoma brzo proširio na ostatak tima.

Utakmica je trebalo da se igra u četvrtak od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić".

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana, imali su prethodnih dana problem sa pomenutim (stomačnim) virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži", navodi se u saopštenju Zvezde.

Voždovac
foto: Starsport

Zvezda je navela da je klub prikupio svu dokumentaciju i poslao je Zajednici Super lige Srbije, koja je prihvatila zahtev za odlaganje. "Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi", dodaje se.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je ranije danas i pre zvanične odluke o odlaganju utakmice Zvezde i Voždovca, rekao da je regularnost lige ugrožena odlaganjem mečeva zbog bolesti igrača i takve odluke nazvao skandaloznim.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track