DOBIO OTKAZ ZBOG S...A SA NIVES CELZIJUS NASRED TERENA! Hrvatska pevačica ispričala detalje: Bilo je veoma nevaljalo VIDEO
Foto: Profimedia

BRITANSKI MEDIJI SE RASPISALI O ČUVENOJ AFERI

DOBIO OTKAZ ZBOG S...A SA NIVES CELZIJUS NASRED TERENA! Hrvatska pevačica ispričala detalje: Bilo je veoma nevaljalo VIDEO

Fudbal -

Dino Drpić nije ostavio toliko fudbalskog traga, koliko je postao poznat po jednom nefudbalskom potezu na terenu.

Lacio - Roma Posle pet kola Roma ima 12, a Lacio osam bodova, i tim Žozea Murinja dočekuje današnji (18.00) rimski derbi u boljem raspoloženju. Ali Nebeskoplavi su formalni domaćini - kvota na keca je 2,75, na iks 3,35, i na dvojku 2,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Roma.

Drpić je puno obećavao, ali nije ostvario predviđenu fudbalsku karijeru. Široj javnosti, međutim, poznat je po braku sa Nives Celzijus.

Britanski mediji su se prisetili ovog braka i afere kada je Drpić zbog Plejboj modela i pevačice dobio otkaz u klubu. Mediji su obnovili slavnu ispovest Nives o njenom seksu sa bivšim suprugom na Dinamovom stadionu "Maksimir" u Zagrebu.

Nives Celzijus je u jednoj tok šou emisiji u Srbiji otkrila detalje seksa sa Dinom na sredini maksimirskog stadiona.

- Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o seksu nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - rekla je tada Nives.

Kada se to saznalo, Drpić je momentalno oteran iz Dinama, pa je završio u nemačkom Karlsrueu.

Nives i Dino su bili u braku devet godina i imaju dvoje dece.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track