ISPLIVALI NOVI DETALJI SKANDALA Ovako je Ikardi sam sebe UKANALIO! Procurio sadržaj poruke koji mu je glumica slala IZA LEĐA Vandi
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

saga

ISPLIVALI NOVI DETALJI SKANDALA Ovako je Ikardi sam sebe UKANALIO! Procurio sadržaj poruke koji mu je glumica slala IZA LEĐA Vandi

Fudbal -

Otkako je Vanda Ikardi objavom na Instagramu šokirala sve, do javnosti je stigao veliki broj informacija o sagi kroz koju prolaze ona i Mauro.

Zaista nije preterivanje kada kažemo da čitav svet sa pažnjom prati situaciju u kojoj su se našli Ikardijevi.

Mediji po svaku cenu pokušavaju da dođu do novih detalja, a tri dana nakon što je Vanda otkrila da postoji veliki problem, stigle su nove informacije.

Ono što smo prethodno znali jeste da je zanosna plavuša na Instagramu poslala poruku: "Još jednu porodicu si rasturio zbog ku*ve". Nedugo nakon toga pojavila se i informacija da je Mauro prevario suprugu sa njenom prijateljicom, argentinskom glumicom, Eugenijom Suarez.

U ponedeljak su stigle novosti. Argentinska televizija Los Anđeles de la Manjana posvetila je puno vremena triju iz Argentine, a novinari te kuće otkrili su sadržaj jedne od poruka koju je glumica poslala fudbaleru Pari Sen Žermena.

- Jednog dana moramo da od**bemo odavde na neko mesto gde te niko ne zna hahaha - navodno je Suarezova slala fudbaleru.

A da stvar po popularnog fudbalera bude još gora, do problema je došlo zbog njegove ljubomore. "El Trese", takođe televizija iz Argentine i njena novinarka, Janina Latore stigla je do informacije da je Vanda za romansu supruga i glumice saznala nakon što je Mauro tražio da pregleda poruke na njenom telefonu.

To mu se i te kako obilo o glavu, Vanda je pristala na to, ali pod uslovom da ona "prođe" kroz njegov telefon, a dok on pokušava da spasi brak (zbog toga je propustio treninge PSŽ-a u nedelju i ponedeljak), oglasila se i Suarezova.

Ona je za MDZ, takođe iz Argentine negirala da je umešana u dramu.

- Nemam pojma odakle se to pojavilo. Ja ih čak ni ne znam - rekla je popularna glumica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track