BURA SE NE STIŠAVA! Oglasio se Mauro Ikardi i Vandi poslao SRCEPARAJUĆU PORUKU: Koliko boli kada povrediš one koje voliš (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

VANDA GA KULIRA

BURA SE NE STIŠAVA! Oglasio se Mauro Ikardi i Vandi poslao SRCEPARAJUĆU PORUKU: Koliko boli kada povrediš one koje voliš (FOTO)

Fudbal -

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi oglasio se na društvenim mrežama posle bure koja je nastala nakon njegove navodne preljube.

Kako su preneli svi svetski mediji fudbaler je navodno prevario svoju suprugu sa argentinskom glumicom, a zgodna Vanda je za preljubu saznala tako što je unajmila privatnog detektiva koji joj je "otvorio oči" o neverstvu muža.

Ona je na društvenim mrežama pre neki dan objavila post u kojem je napisala: "Još jednu porodicu su rasturio zbog ku**e", što je izazvalo pravu buru u javnosti.

Mauro Ikardi, Vanda Ikardi
foto: Pritnscreen/Instagram

Sada se oglasio i sam Mauro, takođe putem društvenih mreža.

"Hvala ti moja ljubavi što veruješ u ovu prelepu porodicu, hvala što si motor naših života. Volim te. Koliko boli kada povrediš one koje voliš. Izlečeni ste kada imate oproštaj onih koje volite", piše u objavi Maura Ikardija uz emotikone "molitve" i "aplauza".

Mauro Ikardi
foto: Pritnscreen

Mančester Junajted večeras (21.00) dočekuje Atalantu, i navijači očekuju iskupljenje za veoma loš niz rezultata u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, dvojka 4,80, a GG3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Atalanta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track