NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI Navijači postrojili fudbalere posle debakla, Murinjo i Roma NAJSTRAŠNIJE PONIŽENI u Norveškoj (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/Neil Hall

katastrofa

NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI Navijači postrojili fudbalere posle debakla, Murinjo i Roma NAJSTRAŠNIJE PONIŽENI u Norveškoj (VIDEO)

Fudbal -

Pobedila je Roma u prva dva kola i to uz gol razliku 8:1 na ta dva meča, ali je onda u trećem potpuno ponižena.

Žoze Murinjo i njegovi izabranici su odigrali katastrofalnu utakmicu i pokvarili sebi šanse za osvajanje prvog mesta u Grupi C Lige konferencija. Norveški Bodo je kao domaćin pobedio "vučicu" rezultatom 6:1!

Može da se vodi polemika o tome koliko je ovo takmičenje bitno Romi, međutim, navijači imaju razlog da budu besni na ekipu. Oni koji su doputovali iz Italije, nakon meča su očitali lekciju fudbalerima i time stavili do znanja da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju.

Apsolutni heroj Norvežana je bio Erik Bothajm, dvadesetjednogodišnji napadač koji je postigao tri gola, a uz to upisao i tri asistencije.

Prvi gol je postigao već u 8. minutu, a prvu aistenciju je upisao 12 minuta kasnije, pre nego što je jedini gol za goste iz Rima postigao Karles Perez.

Mladi norveški fudbaler je nastavio da razbija rivala, bio je strelac u 52. minutu, a nakon golova Solbakena u 71. i Pelegrina u 78. minutu, njegova partija je postala "teror" nad Romom u 80. minutu kada je pogotkom postavio konačan rezultat.

Ovo je najteži poraz u bogatoj karijeri Žozea Murinja, a utakmica u Norveškoj je prva u karijeri u kojoj je njegova ekipa primila šest golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track