U KAKVOJ SU VEZI VANDA NARA I LUKA JOVIĆ: Dugi jezik atraktivne Argentinke zauvek je promenio sudbinu Srbina (FOTO)
Foto: Profimedia, Instagram

želela publicitet

U KAKVOJ SU VEZI VANDA NARA I LUKA JOVIĆ: Dugi jezik atraktivne Argentinke zauvek je promenio sudbinu Srbina (FOTO)

Fudbal -

Dug jezik supruge Maura Ikardija naterao Florentina Pereza da odustane od tadašnjeg napadača Intera.

Čelnici Reala iz Madrida su u leto 2019. birali između Srbina Luke Jovića i Argentinca Maura Ikardija.

Dugo su većali, mnoge parametre stavljali na papir i onda se odlučili za Jovića. A, zašto? Zbog atraktivne supruge Argentinca, seksepilne Vande Nare, piše španski list "Marka".

Mauro Ikardi, Vanda Nara
foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Naime, Real iz Madrida skautirao je Maura Ikardija još pre četiri godine, a njegov dolazak na stadion "Santjago Bernabeu" bio je aktuelan u leto 2017. i 2018. godine. Međutim, njegova menadžerka i supruga Vanda Nara i njeni vatreni nastupi na muke su stavljali Florentina Pereza i njegove direktore.

Mauro Ikardi je tada nosio dres Intera, postizao golove i činio se kao idealan partner za Karima Benzemu. Jedan nastup Vande Nare na TV definitivno je odlučio da ljudi iz Reala odustanu od angažovanja Argentinca. On je posle toga otišao u PSŽ, a "kraljevski klub" se okrenuo Luki Joviću.

Luka Jović
foto: Profimedia

- Ne možemo da ga dovedemo i to nije njegova krivica - prenosi "Marka" glasove iz Real Madrida u to vreme, pošto je njegova supruga na italijanskoj televiziji konstantno kritikovala Inter, trenera, članove uprave.

Florentino Perez nije želeo takvu vrstu publiciteta i sa današnje pozicije deluje da je napravio pravu stvar. Trenutno gori u svlačionici PSŽ zbog svađe i mogućeg razvoda Maura Ikardija i Vande Nare. Francuski mediji pišu samo o tome, fudbal ih gotovo i ne zanima, a iskusni Leo Mesi je navodno zatražio od čelnika kluba da se ove zime reše njegovog zemljaka, kako bi igrači imali preko potreban mir i mogli da se koncentrišu na osvajanje Lige šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track