OD ŽESTOKE AKCIJE PUCALI SU ZIDOVI: Vanda danas glumi PREVARENU ŽENU, a slavu je stekla preko AFERE SA MARADONOM!
Foto: EPA, Instagram

SVI TO DOBRO PAMTE

OD ŽESTOKE AKCIJE PUCALI SU ZIDOVI: Vanda danas glumi PREVARENU ŽENU, a slavu je stekla preko AFERE SA MARADONOM!

Fudbal -

Vanda Ikardi trenutno je u epicentu svetske javnosti jer ju je suprug Mauro prevario, a to je idealna prililka da se prisetimo kako je ona uopšte postala poznata ličnost.

Vanda je slavu stekla u rodnoj Argentini, od početka njene "karijere" vezivale su se razne afere, ali ona koja ju je vinula u orbitu poznatih svakako je bila njena "veza" sa legendom argentinskog i svetskog fudbala - Maradonom!

Vanda Ikardi, Dijego Armando Maradona
foto: EPA Daniel Dal Zennaro, AP

Godinama se spekulisalo u javnosti da su Vanda i Maradona bili u "šemi", a glasine je konačno potvrdila poznata glumica i TV voditeljka Mirta Legrand.

Autorka veoma popularne TV emisije je posle 12 godina iznela činjenice koje su izazvale pravu buru.

"Ručala sam u jednom hotelu u Mar del Plati i kada sam izašla na vazduh, prišla mi je Vanda i rekla: 'Zašto me ne pozovete u svoju emisiju?' Odgovorila sam: 'Jesi li ti ona što si imala se*s sa Maradonom? Niste mi dali celu noć da spavam!'", rekla je Mrta dodavši:

"Bila sam u predsedničkom apartmanu pored njih, nisam mogla da spavam od buke, pomerali su nameštaj", otkrila je Mrta.

Vanda je 2006. godine viđena kako ulazi u hotel u kom se nalazio Maradona i tad su mediji počeli da spekulišu da među njima nešto ima. Jednom momentu kamera je snimila Vandu, koja je na sebi imala Maradonin donji veš.

Vanda je od 2014. godine u braku sa argentinskim napadačem Maurom Ikardijem, a pre toga je bila pet godina u braku sa njegovim najboljim prijateljem Maksijem Lopezom.

Maksi Lopez, Mauro Ikardi, Vanda Ikardi
foto: Profimedia

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

01:23

LEGENDA FUDBALA OVEKOVEČENA U ŠUMADIJSKOM SELU: U Boraču kod Kragujevca osvanuo mural posvećen Maradoni (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track