ČELNICI TSC ZA KURIR: Slučaj "Krstajić", Partizan i ko će biti novi TRENER!
Foto: Saša Pavlić

slučaj krstajić

ČELNICI TSC ZA KURIR: Slučaj "Krstajić", Partizan i ko će biti novi TRENER!

Fudbal -

Protiv Partizana u nedelju ekipu će voditi Mirko Jovanović, a najbliži klupi TSC-a je Dragomir Okuka, nekadašnji selektor naše mlade reprezentacije, koji je uspešno dugo radio u Poljskoj i Kini

Čelnici superligaša TSC iz Bačke Topole, predsednik kluba Janoš Žemberi, inače nekada istaknuti član uprave Partizana i generalni direktor Sabolč Palađi nisu želeli da pričaju o slučaju Krstajić.

"Nemamo komentar", rekli su Kuriru iz uprave TSC-a, već su poručili da su trenutno usredsređeni na nedeljni prvenstveni meč protiv Partizana u Bačkoj Topoli i okršaj u gostima protiv Zlatibora u sredu u Kupu Srbije.

Posle raskida saradnje sa Mladenom Krstajićem, koji je vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada smo ispali već u grupnoj fazi, iz TSC-a poručuju da više neće angažovati trenera-početnika, već isključivo proverenog stručnjaka.

Kako Kurir saznaje, u prvi plan je izbio Dragomir Okuka, nekadašnji selektor naše mlade reprezentacije, koji je sa velikim uspehom dugo godina radio u Poljskoj i Kini.

Kurir sport / L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track