INTERNET GORI! VANDI SE NABACUJE SLAVNI PEVAČ? Želi da je uteši posle njenog raskida sa Maurom Ikardijem
Foto: Profimedia

Telenovela

INTERNET GORI! VANDI SE NABACUJE SLAVNI PEVAČ? Želi da je uteši posle njenog raskida sa Maurom Ikardijem

Fudbal -

Nije prošlo ni deset dana od kako je Vanda Nara optužila Maura Ikardija da ju je prevario, a ta saga dobija nove obrise.

Argentinka je na društvenim mrežama objavila kako je Mauro "zbog ku.ve uništio još jednu porodicu". Napadač PSŽ od tada na sve načine pokušava da vrati Fandu, ali je ona neumoljiva. Otpratila ga je sa svih društvenih mreža, obrisala sve zajedničke fotografije, te odlučila da nastavi sama posle sedmogodišnjeg braka.

Mediji u Argentini i Italiji prate svaki njihov korak, pa su sada pojedini od njih objavili nove informacije.

Ovog puta u glavnoj ulozi je Vanda.

Vandu je navodno porukama kontaktirao popularni italijanski pevač Eros Ramacoti, koji joj je "ponudio utehu".

U jednoj argentinskoj emsiji objavljeno je da je "Vanda očajna, a mnogi muškarci pokušavaju da iskoriste trenutnu situaciju, među njima i Eros Ramacoti koji je izuzetno blisak sa Argentinkom".

Usledio je odgovor i demant od strane Ramacotija, 57-godišnjeg pevača koji je nakon 10 godina braka prošle godine ostavio Maricu Pelegrineli, 24 godine mlađu manekenku.

"Opet sam prisiljen da demantujem neke nadrealne glasine koje se tiču moje privatne sfere. Imam odnos poznanstva s gospođom Vandom Narom koji traje otprilike deceniju. Neko vreme smo takođe posećivali istu teretanu u Milanu, na području San Sira", kazao je Ramacoti.

Slavni pevač je zatim dodao.

"Ona je bila i jeste moj fan i među nama postoji veliko poštovanje. Stoga sam se osećao dužnim da privatno izrazim svoju solidarnost u ovm bolnom i složenom trenutku njenog života. Insinuacije koje kruže internetom i nekim novinama u vezi s mojim odnosom s gospođom Narom su potpuno neutemeljene, nedelikatne i neprikladne".

Vanda Nara se još uvek nije oglasila povodom navoda da ju je zvao Ramacoti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track