IBRAHIMOVIĆ SE NA SRPSKOM OBRATIO VLAHOVIĆU Dušan otkrio NEPOZNATE DETALJE! Otišao je do svlačionice, a evo šta je Zlatan uradio
Foto: Profimedia

italija

IBRAHIMOVIĆ SE NA SRPSKOM OBRATIO VLAHOVIĆU Dušan otkrio NEPOZNATE DETALJE! Otišao je do svlačionice, a evo šta je Zlatan uradio

Fudbal -

Napadač reprezentacije Srbije i Fiorentine, Dušan Vlahović, nalazi se u velikom usponu i trenutno je fudbaler kojem se predviđa svetla budućnost.

Vlahović je na 13 utakmica Serije A postigao 10 golova, a dobre partije je preneo i na utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Nakon što je odigrao čitav meč protiv Portugala u Lisabonu, dvadesetjednogodišnji centarfor je doneo pobedu Fiorentini protiv Milana (4:3) u susretu odigranom u okviru 13. kola italijanskog prvenstva u kojem je postigao dva gola i uz to upisao asistenciju.

- Svaka utakmica protiv Milana za mene ima poseban značaj, pošto svi znaju sve te priče o Ibrahimoviću, da je on meni idol. U subotu sam postigao prve golove Milanu, ja sam prvi put pobedio protiv Milana od kada igram i stvarno je jedno veliko zadovoljstvo. Želeo bih da čestitam celoj ekipi, stručnom štabu i da se zahvalim svima na podršci. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. U narednu subotu nas već očekuje jos jedna jako bitna utakmica koja je i derbi u Toskani i koju svi željno isčekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo - rekao je Vlahović za Telegraf i nastavio priču o napadaču Milana:

- Što se tiče poređenja sa Ibrahimovićem, ne osećam se kao njegov naslednik i smatram da svako treba da ima svoj put. Sigurno da imponuju te priče "Ibrahimović-Vlahović", on je jedan veliki šampion, jedan od najboljih napadača koji su igrali fudbal i zbog svega što je uradio za fudbal, treba još mnogo da se prođe da bismo se približili njegovom nivou. Samim tim što još uvek igra na top nivou dovoljno govori o njemu, njegovom glađu za uspesima i njegovom karakteru. On je odličan primer zbog svega što radi i sa kakvom energijom radi. Ja se trudim da imam neki svoj put, da radim što više na sebi, da se usavršavam i da ostvarim što bolje rezultate pa se nadam da ću mu se u budućnosti možda približiti.

Bivši fudbaler Partizana je otkrio i šta mu je Šveđanin poručio nakon utakmice prošle sezone kada je od njega dobio i dres sa posvetom na poklon.

- Razgovarali smo prošle sezone kada su nas oni ovde (u Firenci prim. aut) pobedili 3:2. Ja sam otišao do svlačionice Milana, razmenili smo par reči, dao mi je njegov dres i uslikali smo se. Tada mi je i rekao na srpskom: “ne odustaj samo gazi”, a na našem jeziku mi je napisao i poruku na dresu što je mene oduševilo. Tokom, ali ni nakon ove utakmice, nismo razgovarali. Oni su izgubili i nisam želeo da idem kod njega. Znam kako je kada se izgubi, sigurno nije lepo i prijatno i budući da znam dosta igrača iz Milana nisam želeo nikog da uznemiravam - zaključio je Vlahović.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track