HRVATSKI FUDBALER BRUTALNO IZVREĐAN! Komentator ISPALIO u toku prenosa: Toliko je RUŽAN da mu treba posebna dozvola kako bi igrao!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

HRVATSKI FUDBALER BRUTALNO IZVREĐAN! Komentator ISPALIO u toku prenosa: Toliko je RUŽAN da mu treba posebna dozvola kako bi igrao!

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Domagoj Vida glavna je tema u evropskom fudbalu.

Ne zbog svojih partija na terenu, već zbog komentatora jedne holandske televizije koji je odlučio da se u toku prenosa pozabavi njegovim izgledom.

Komentator nije pazio kako se izražava, pa su gledaoci imali priliku da čuju brutalne uvrede na račun hrvatskog fudbalera.

"Vida je toliko ružan da mu uglavnom nije dozvoljeno da igra u ovom terminu jer i deca gledaju TV. Bešiktaš je zbog toga morao da traži posebnu dozvolu kako bi igrao", rekao je bez mnogo ustručavanja komentator Sierd de Vos, aludirajući na to da se meč igrao u ranijem terminu od 18.45.

Podsetimo, Ajaks je zadržao maksimalan učinak pobedivši u gostima Bešiktaš sa 2:1.

Bešiktaš je poveo u 22. minutu golom Rašida Gezala iz penala. Defanzivac Ajaksa Nusair Marzaui je igrao rukom u šesnaestercu, a sudija je nakon konsultovanja VAR-a pokazao na "belu tačku".

Izjednačenje i preokret Ajaksu je doneo Sebastijan Ale golovima u 54. i 69. minutu.

U šestom kolu, Ajaks će dočekati Sporting, dok će Bešiktaš gostovati Borusiji.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track