DRAMA U PARTIZANOVOJ GRUPI: Evo šta crno-belima treba za proleće u Evropi!
Foto: FK Partzan

liga konferencija

DRAMA U PARTIZANOVOJ GRUPI: Evo šta crno-belima treba za proleće u Evropi!

Fudbal -

Partizanu je u poslednjem kolu protiv Anortozisa 9. decembra u Beogradu dovoljan i bod za prezimljavanje na evropskoj sceni

Posle neočekivanog poraza fudbalera Partizana minimalnim rezultatom u Talinu od Flore i još većeg iznenađenja na Kipru, gde je Anortozis pobedio belgijski Gent (1:0), odluka o daljoj sudbini crno-belih u Evropi pada 9. decembra na stadionu u Humskoj ulici.

Tada će Partizan dočekati Anortozis (18.45 časova) i za ostanak u Evropi biće mu, uz naravno pobedu, dovoljan i bod, jer ima dva boda više od Kiprana, kao i od Flore koja u poslednjem kolu gostuje Gentu, koji je kao prvi u grupi i pre meča na Kipru već obezbedio plasman u osminu finala Lige konferencija.

Dakle, Partizan je porazom u Estoniji izgubio sve šanse da se bori za prvo mesto, jer Gent ima tri boda više i bolji međusobni skor.

U direktnom duelu sa Anortozisom u Beogradu, Partizan ne sme da bude poražen, a i sa nerešenim rezultatom obezbeđuje prezimljavanje na evropskoj sceni, jer ima bolji međusobni skor od Flore, kojoj u tom slučaju ne bi pomogao čak ni trijumf u Gentu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track