LOM NA INSTAGRAMU! RONALDO NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Portugalac prokomentarisao objavu o Mesijevoj "SRAMNOJ KRAĐI" Zlatne lopte!
Foto: Profimedia

EKSPLOZIJA

LOM NA INSTAGRAMU! RONALDO NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Portugalac prokomentarisao objavu o Mesijevoj "SRAMNOJ KRAĐI" Zlatne lopte!

Fudbal -

Bura na društvenim mrežama! Kristijano Ronaldo je reagovao na jednu zanimljivu objavu na Instagramu o ovogodišnjoj dodeli Zlatne lopte i tako izazvao totalni haos.

Prestižna nagrada "Zlatna lopta" u ponedeljak je sedmi put završila u rukama Argentinca Lionela Mesija.

Mnogi smatraju apsolutno nezasluženo.

"Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Mesiju, koji je osvojio samo Kup kralja sa Barselonom. Nije postigao gol protiv Reala od momenta kada je Ronaldo napustio klub, nestajao je u svim velikim utakmicama ove godine i osvojio je Kopa Ameriku, koja treba da se održava na svake četiri godine. Nije bio strelac i u finalu, ni u polufinalu. Igra prilično slabu sezonu u PSŽ" objavila je stranica koju su osnovali fanovi Kristijana Ronalda.

"Za Kristijana Ronalda ova nagrada je 300 posto neupitna. Nije bitno što je postigao najlepši gol makazicama, postao prvak sa klubom, najbolji strelac svuda i strelac het-trika na Evropskom prvenstvu, oni uvek pronađu način da mu oduzmu priznanje. Sa Mesijem je drugačije. Može da ima lošu sezonu, oni pronađu način da mu daju nagradu. Krađa. Prljavština. Sramota! Jednostavno Žalosno. Svi koji su dovoljno pametni znaju ko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu, a da je na zaslužiš, to je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na sve to, CR7 će biti najbolji u istoriji", navodi se u objavi.

Ronaldo je lajkovao i dodao kratak komentar koji je izazvao buru:

"Činjenice", napisao je Portugalac.

Ekspresno je dobio preko 70 hiljada lajkova i 16 hiljada komentara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track