NEĆETE VEROVATI ŠTA VOZI SRPSKI AS! Sergej zarađuje milione a daje primer iz SKROMNOSTI! VIDEO
Foto: EPA / Riccardo Antimiani

fudbal i automobili

NEĆETE VEROVATI ŠTA VOZI SRPSKI AS! Sergej zarađuje milione a daje primer iz SKROMNOSTI! VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić pored sjajnih partija na terenu ističe se i van njega

Naime za razliku od njegovih saigrača iz tima koji voze superautomobile, kao što su Porše, Ferari i Mercedes, srpski reprezentativac i ofanzivni vezista rimskog kluba Sergej Milinković-Savić je jedan od retkih izuzetaka.

On je odabrao manje blistav "način kretanja" po Rimu, poput voljenog Fijata Abarta 500.

Iako zarađuje milione skromni Sergej vozi auto od za njega tričavih 20 hiljada evra.

Srbin je i zaljubljenik u karting, a sa svojim bivšim trenerom i aktuelnim strategom prvaka Italije Intera Simoneom Inzagijem bio je i jedan od najboljih u "letećim krugovima".

Sa druge strane recimo napadač Lacija Ćiro Imobile preferira automobile velike snage. Supeluksuzna kola u kojima je viđen za volanom su: žuti Lambordžini Urus od 650 konjskih snaga (KS), i crveni Ferrari 488 Gtb od 670 KS maksimalne snage i maksimalnom brzinom od 330 kilometara na čas.

Ćiro Imobile
foto: AP

Među modelima stranih marki u graži Imobilea u Rimu ističu se Mini kantriman S, beli Audi Q7 i Mercedes-Benc E-klase kupe.

Španac Luis Alberto "odgovara" saigraču sa dva superautomobila, Bentlijem i Poršeovim terencem, o kojima se lično brine, što pokazuje i njewgova kućna autoperionica.

U garaži Luisa Alberta ne postoje samo vrlo moćni automobili. Zapravo, često obilazi rimske ulice s jednostavnim Smartom.

.Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track