VLAHOVIĆEV AGENT SA ČELNICIMA JUVENTUSA U TORINU, NETO PLATA 7 MILIONA EVRA! Transfer decenije kada stigne negativan korona-test!
Foto: Profimedia

konačan dogovor

VLAHOVIĆEV AGENT SA ČELNICIMA JUVENTUSA U TORINU, NETO PLATA 7 MILIONA EVRA! Transfer decenije kada stigne negativan korona-test!

Fudbal -

Darko Ristić sa saradnicima u Torinu, gde je sa predstavnicima najvećeg kluba u Italiji dogovorio sve detalje vezane za platu i bonuse srpskog reprezentativca!

Agent Dušana Vlahovića koji je najviše bio eksponiran u javnosti, Darko Ristić, inače bratanac bivšeg sekretara Partizana Stojančeta Risteskog, sa nekoliko saradnika se sastao u Torinu sa predstavnicima Juventusa.

Darko Ristić
foto: Facebook

Kako piše najtiražniji italijanski sportski dnevnik "Gazeta Delo Sport", Vlahović će u Juventusu imati neto godišnju platu od sedam miliona evra. Procenjuje se i da bi samo na osnovu predviđenih bonusa Vlahović mogao da inkasira još 10 miliona. Kako je Kurir već ekskluzivno objavio, ugovor će biti potpisan na četiri i po godine.

Milanski list piše, da će Fjorentini za obeštećenje pripasti 68 mičliona evra, a da su bonusi sedam, dok većina drugih italijanskih medija javlja da je obeštećenje 70 miliona, a bonusi pet. Uglavnom, svi ističu da je vrednost transfera najboljeg strelca italijanske Serije A Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus 75 miliona evra.

Prema poslednjim informacijama sa Apeninskog poluostrva, Juventus traži "negativan bris" od srpskog reprezentativca, koji je propustio prethodni prvenstveni meč "ljubičastih" iz Firence, jer je navodno ponovo imao blaži oblik virusa korona. Kada rezultat testa bude negativan, Vlahović će odmah krenuti za Torino, a očekuje se da bi u subotu mogao da završi lekarske preglede i zvanično postane član najvećeg kluba u Italiji, kao najskuplji srpski fudbaler ikada!

Kurir sport/ L. Delić

Bonus video:

05:38

VLAHOVIĆ ĆE TEK EKSPLODIRATI! Lični kondicioni trener našeg fudbalera otkrio detalje saradnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track