PUKLO BI DA JE ZATEGNUTIJE! Najlepšoj ženi srpskog fudbala bikini stoji BRUTALNO! Ona je NOVOSADSKA BOMBA! (FOTO)
Foto: Instagram/sanjabebaaa

BOMBASTIČNA

PUKLO BI DA JE ZATEGNUTIJE! Najlepšoj ženi srpskog fudbala bikini stoji BRUTALNO! Ona je NOVOSADSKA BOMBA! (FOTO)

Fudbal -

Jedni nemaju dilemu - ona je najatraktivnija žena srpskog fudbala, drugi su ubeđeni da je i najlepša, a činjenica je samo da postaje sve popularnija

Sanja Kružević još jednom je oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram, a njih je svakodnevno sve više.

Nalog na kojem redovno kači fotografije i video snimke iz teretane, a neretko se na istom mestu mogu naći i fotografije u bikiniju sa raznih plaža, ima više od 70.000 pratilaca.

Ovog puta je portparolka FK Vojvodina pokazala da izgleda bolje nego ikad, a slika na kojoj je pokazala zategnuti stomak sa ocrtanim mišićima izazvala je puno pažnje i veliki broj komentara oduševljenih ljudi, većinski muškaraca.

Sanja je tokom zime otišla na egzotično putovanje, a tada je objavom na pomenutoj društvenoj mreži nagovestila da je u vezi sa golmanom Vojvodine, Emilom Rockovim, koji je bio jedan od heroja Novosađana u osvajanju Kupa Srbije 2020. godine. Do danas, ipak, ni od jedne strane nije bilo potvrde njihove ljubavi.

Popularna Beba je postala poznata zahvaljujući čuvenoj konferenciji za medije kada je Nenad Lalatović imao problem zbog nje, a od tog trenutka, svaki ljubitelj fudbala u Srbiji čuo je za nju.

1 / 7 Foto: Instagram/sanjabebaaa

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja