PARTIZAN PRAVI DRIM TIM ZA NAREDNU SEZONU! DVA VRHUNSKA POJAČANJA NA PRAGU: Najbolji igrač učesnika LŠ i legenda španskog kluba!
Foto: Profimedia

veliki planovi

PARTIZAN PRAVI DRIM TIM ZA NAREDNU SEZONU! DVA VRHUNSKA POJAČANJA NA PRAGU: Najbolji igrač učesnika LŠ i legenda španskog kluba!

Fudbal -

Crno-beli ne gube vreme, već žele što pre da naprave ekipu kadru da osvoji Super ligu Srbije u narednoj sezoni i na taj način izbori direktan plasman u Ligu šampiona.

Prva meta Partizana je Tokmak Nguen, sjajni krilni napadač Ferencvaroša. Tu informaciju prvi je plasirao Mocart sport uz dodatak da je pre tri godine Ivica Ilijev već želeo da dovede Kenijca, ali klub nije imao dovoljno novca za obeštećenje Stromsgodsetu.

Ngeun je u sezoni na izmaku najbolji fudbaler mađarskog velikana, prošlosezonskog učesnik LŠ, a za mesec dana mu ističe ugovor. To je bio signal čelnicima kluba iz Humske da krenu u akciju.

Tokmac Nguen
foto: Profimedia

I drugo pojačanje bilo bi kapitalno za crno-bele. Naravno ukoliko do njega dođe. Portal Republika lansirao je priču o ponudi crno-belih za Martin Agiregabirija, desnog beka Alavesa.

Isti je slučaj kao i sa Tokmakom, jer mu ističe ugovor i u Humsku bi mogao bez dinara obeštećenja. Martin već nekoliko sezona igra standardno u španskoj elitnoj ligi već pet godina (konstatno u Alavesu) i nema sumnje da bi bio veliko pojačanje za srpski klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track