FUDBALSKA LEGENDA NA MISI ZA MATEJA PERIŠA! Među brojnim prisutnima i bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Jugoslavije
Foto: Mondo

OPROŠTAJ OD NASTRADALOG SPLIĆANINA

FUDBALSKA LEGENDA NA MISI ZA MATEJA PERIŠA! Među brojnim prisutnima i bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Jugoslavije

Fudbal -

Na misi povodom smrti nesrećno nastradalog mladića iz Splita Mateja Periša, prisutni su čuli potresan i emotivan govor njegovog oca Nenada.

Među brojnim prisutnima u crkvi svetog Antonija Padovanskog u Beograda viđena je i jedna fudbalska legenda. Misi je prisustvovao nekadašnji fudbaler i trener Partizana, kao i bivši prvotimac Juventusa i reprezentativac Jugoslavije Zoran Bata Mirković.

Telo Mateja Periša je dopremljeno u crkvu svetog Ante Padovanskog oko 14 časova, gde mu je za pokoj duše održana misa, a potom je ispraćen u Split gde će biti sahranjen.

Osim katoličkih sveštenika misi je prisustvovala i delegacija Srpske pravoslavne crkve, a među mnogima koji su došli da pruže podršku porodici Periš i da isprate Mateja bio je i Zoran Mirković, poznat kao veliki sportista, ali pre svega i veliki čovek.

Kurir sport/ Mondo

Bonus video:

04:02

Opelo za Mateja Periša: Prisustvuje i patrijarh srpski Porfirije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track