FUDBALERI PARTIZANA RAZOČARANI Saša Zdjelar OGORČEN: Moramo da vidimo šta i kako dalje, moramo nešto da menjamo... (VIDEO)
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

FUDBALERI PARTIZANA RAZOČARANI Saša Zdjelar OGORČEN: Moramo da vidimo šta i kako dalje, moramo nešto da menjamo... (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana razočarani su posle propuštene prilike da sezonu spasu osvajanjem Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pošto su na svom terenu u finalu pobedili Partizan sa 2:1. Golove za crveno-bele postigao je Aleksandar Katai u 26. i 73. minutu, dok je jedini gol za Partizan postigao je Slobodan Urošević u 62. minutu

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar bio je ogorčen posle derbija u finalu Kupa.

"Imali smo potpunu kontrolu, imali su fenomenalan gol, druga situacija, iz našeg napada smo primili gol, kontra, ne znam šta da kažem. Ostaje žal, čestitam Zvezdi na sezoni i ovom što su osvojili. Mi moramo da vidimo šta i kako dalje, moramo nešto da menjamo, to je definitivno", rekao je Saša Zdjelar.

Kup Srbije
foto: Starsport©

Oglasio se i Nemanja Stevanović.

"Teško je bilo šta reći, bili smo bolji mislim, dali smo maksimum, nismo zaslužili ovo, videli ste kako smo primili dva gola. Ali šta da radimo, to je život, glava gore, jako nam je teško svima, ali mi smo Partizan, institucija, mora glava gore i da damo više, izgleda 100 posto nije dovoljno, moramo 200 posto da damo", zaključio je Stevanović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track