RONALDOVO PRAVO LICE: Kristijano pozvao vlasnika imanja koje je oštetio njegov skupoceni auto, na vratima ga dočekale dve osobe
Foto: Profimedia

Saga oko Bugatija se nastavlja

RONALDOVO PRAVO LICE: Kristijano pozvao vlasnika imanja koje je oštetio njegov skupoceni auto, na vratima ga dočekale dve osobe

Fudbal -

Saga oko udesa koji je izazvao telohranitelj Kristijana Ronalda i u kome je teško oštećen Bugati vredan 2,5 miliona evra, ima svoj nastavak.

Za sada neimenovani telohranitelj je izgubio kontrolu nad volanom i udario u imanje koje se nalazi u urbanom delu mestašca Bunjol, u blizini salaša gde se odmara slavni fudbaler sa porodicom.

Na sreću nije bilo nikakvih težih povreda, ali je gazda imanja kojem je oštećeno dobio prave glavobolje zbog svega što je usledilo.

"Razvalili su mi sat za vodu, nestalo mi je vode i od trenutka nesreće nisam mogao da normalno vodim život u svom domu", rekao je gazda oštećenog imanja kojem su uništena ulazna vrata i dva zida.

"Mislio sam da su mi ubili psa. Kada sam ušao drhtao je od straha još na ulazu", kazao je gazda koji je posle toga i posetio Ronaldovo imanje.

"Dugo sam čekao da se odvore vrata, ali sam se susreo sa veoma ljubaznim gospodinom i gospođom. U Ronaldovo ime su obećali da će platiti svu štetu koju je napravio Bugati. Rekli su mi da sredim i dostavim račune."

Međutim, Ronaldo je svojim gestom prema gazdi imanja pokazao pravo lice, odnosno da je istinski gospodin. Da bi izbegao bilo kakav sudski spor Ronaldo je odlučio da odmah nadoknadi kompletnu štetu i to nakon što mu osiguravajuća kompanija oštećenog dostavi sve račune.

Španski mediji su u utorak objavili da je poznato ko je vozio automobil, te da je za volanom bio jedan od Ronaldovih telohranitelja koji je imao nekoliko sati slobodno dok su ostali bili u pratnji zvezde Mančester junajteda.

Ipak, Ronaldo je tražio od medija da ne objavljuju javno ime ovog telohranitelja što su oni, barem zasada, ispoštovali.

Kurir sport

Bonus video:

00:49

RONALDO JE LJUDINA! Kristijano ipak ispunio san dečaku sa dirljivom porukom, ALI TO NIJE BILO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track