ŠOK! BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE POJAVIO GO U JAVNOSTI! Najveće strano ime u istoriji kluba sa Marakane ZAPREPASTIO ceo svet! (FOTO)
Foto: Starsport©

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

ŠOK! BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE POJAVIO GO U JAVNOSTI! Najveće strano ime u istoriji kluba sa Marakane ZAPREPASTIO ceo svet! (FOTO)

Fudbal -

Nekada najveće strano ime u istoriji Crvene zvezde šokirao je ceo svet kada se pojavio "kao od majke rođen" u javnosti.

Sećate li se Brazilca Ailtona? U eri Dragana Stojkovića igrao je u Crvenoj zvezdi, ali nije bio ni blizu forme iz najslavnijih dana kad je u dresu Verdera bio među najboljim napadačima Bundeslige.

Ailton
foto: Starsport©

Postigao je tek nekoliko golova na Marakani i time na trenutak pokazao delić magije, ali zbog viška kilograma nije mogao da da doprinos koji su očekivali navijači crveno-belih.

Posle Beograda pokušavao je da igra u Ukrajini, Kini, rodnom Brazilu kao i nižim nemačkim ligama. Ali, nije išlo. Karijeru je okončao 2013. godine u nemačkom amaterskom klubu Hasia Bingenu.

Bio je to kraj muka za Ailtona koji je u karijeri pstigao više od 200 golova. Mogao je na miru da se posveti svojoj najvećoj ljubavi - hrani i piću.

Ailton
foto: Instagram

A sada je otišao korak dalje, pa je odlučio da se opusti potpuno - snimao se kao od majke rođen.

Taj snimak možete pogledati OVDE.

On se slikao go sa popularnom "salatarom", a pehar namenjen pobedniku Bundeslige osvojio sa Verderom 2004. godine. Bez odeće je ostao jer je želeo na originalan način da čestiota 70. rođendan nemačkom mediju "Bild."

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track