ĆERKA SLAVNOG FUDBALERA IZVELA STRIPTIZ U RIJALITIJU: Reakcija oca obišla planetu! FOTO
Foto: Instagram

Opustila se

ĆERKA SLAVNOG FUDBALERA IZVELA STRIPTIZ U RIJALITIJU: Reakcija oca obišla planetu! FOTO

Fudbal -

Majkl Oven je veliko ime svetskog fudbala.

Nosio je dres Liverpula, Reala, Njukasla, Mančester junajteda i Stouka, pa nema ljubitelja fudbala koji ne zna za jednog od najboljih strelaca u istoriji engleske reprezentacije.

Penzionisani fudbaler, koji se trenutno bavi uzgojem konja i komentarisanjem fudbalskih utakmica, ponovo je dospeo u žižu javnosti na Ostrvu, i to pre svega zbog svoje ćerke Geme. Gema je učesnica u rijaliti emisiji "Ostrvo ljubavi" koja je poznata po eksplicitnim scenama i radnjama. Oven nije baš bio oduševljen odlukom svoje ćerke što je javno priznao.

Gema Oven, rijaliti, striptiz, Majkl Oven
foto: Printskrin

Sada je njegova 19-godišnja najstarija ćerka otišla korak dalje. U epizodi u utorak uveče članovi su učestvovali u igri gde je cilj da imate veći broj otkucaja srca od vašeg protivnika. Gema je, obučena u mrežaste hulahopke, crne tange, krop top i crvene štikle, izvodila ples u krilu svakog od muških takmičara.

Gema Oven, rijaliti, striptiz, Majkl Oven
foto: Printskrin

Nije se dugo čekalo na reakciju oca. Majkl je, videvši epizodu, objavio na Tviteru emotikon koji pokazuje da ga je sramota.

Ipak, iako je pre početka rijalitija poručio da je njeno učešće u njemu "verovatno najgora noćna mora za oca", on je ćerki poslao podršku i ujedno je branio od onih koji su govorili da je premlada da bi se pojavila u emisiji tog tipa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track