BRATE, UBIO SAM IH! IMAŠ NEKU CRNU KESU DA SKUPE TO?! Nezapamćeni skandal srpskog CENTARFORA, zbog OVOG SNIMKA ostao bez BOGATSTVA
Foto: Twitter/Printscreen

BIZARNO

BRATE, UBIO SAM IH! IMAŠ NEKU CRNU KESU DA SKUPE TO?! Nezapamćeni skandal srpskog CENTARFORA, zbog OVOG SNIMKA ostao bez BOGATSTVA

Fudbal -

Srpski napadač, Ognjen Mudrinski, ostao je bez transfera koji bi mu doneo veliku zaradu i to zbog gluposti.

Tridesetogodišnjak je prethodne sezone igrao za Maribor kao pozajmljeni igrač poljske Jagelonije, a partijama u Sloveniji je privukao pažnju na sebe.

Tamošnji prvoligaš, ekipa Celje, bila je na korak do potpisa ugovora sa nekadašnjim fudbalerom nekoliko srpskih klubova, među njima i Crvene zvezde, ali je zbog neverovatnog video snimka napadač uspeo sebi da upropasti posao.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Mudrinski komentariše uslove koji su mu ponuđeni.

"Brate, ubio sam ih! Ubio! Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l' imaš neku crnu kesu da im odneseš, da skupe to i da bude lova kod tebe? Ajde, vidimo se brto", poručio je Mudrinski osobi sa kojom je razgovarao, a nije poznato kako je snimak stigao do društvenih mreža.

Uglavnom, kada su ljudi iz pomenutog kluba videli na koji način Mudrinski priča odlučili su da odustanu od saradnje s njim, o čemu je pisano i na sajtu "Ekipa".

"Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija", navela je "Ekipa" koja je dodala i da su u klubu definitivno videli snimak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track