BRUTALNA MAKLJAŽA ZBOG 18.000.000 EVRA: Prijoviću propao OVAJ POSAO preko noći, a za sve je OPTUŽIO Tošića! KOMPLETNA POZADINA
Foto: EPA str, Dado Đilas

haos

BRUTALNA MAKLJAŽA ZBOG 18.000.000 EVRA: Prijoviću propao OVAJ POSAO preko noći, a za sve je OPTUŽIO Tošića! KOMPLETNA POZADINA

Fudbal -

U decembru 2019. godine slavni klub poslao ponudu srpskom napadaču, a onda su naprasno odustali od njega

Tuča Aleksandra Prijovića i Duška Tošića ima debelu pozadinu, a Kurir vam sada otkriva sve detalje i razloge za fizički obračun dvojice asova na jednom beogradskom splavu.

Aleksandar Prijović je bio već viđen u decembru 2019. godine kao ogromno pojačanje Bešiktaša! Turski mediji su pisali da slavni klub nudi Prijoviću višegodišnji ugovor sa impozantnom sumom - 6.000.000 evra po sezoni! Dakle, za tri godine to bi bilo brdo para - 18 miliona evra!

Aleksandar Prijović
foto: Shutterstock

Sve je delovalo kao da će brzo biti preneto na papir i parafirano, ali onda je usledio šok - Bešiktaš je preko noći odustao od dovođenja srpskog napadača. Tu dolazimo do tačke sukoba dvojice tada aktivnih fudbalera. Prijović je optužio Tošića da je on krivac zbog toga što je ceo posao propao jer je navodno svašta pričao upravi kluba o njemu.

Tada ga je pozvao i uz sočnu psovku mu poručio da će ga kad-tad prebiti zbog ovoga šta mu je uradio. Dve i po godine kasnije došao je taj dan za obračun. Prijović je, čim je ugledao Tošića, krenuo ka njemu i uz uvrede počeo sa udarcima po glavi i telu. Šokirani prisutni krenuli su da iz razdvajaju, a pljuštale su pretnje i uvrede.

Inače, Prijović nije ostao "bez leba" posle tog propalog odlaska u Bešiktaš. Nekoliko dana posle svega toga on je dobio isto tako unosnu ponudu Al Itihada i odlučio se za odlazak u Arabiju. Uzeo je gotovo istu sumu novca koju bi dobio od turskog kluba. Ipak, neke stvari očito nije zaboravio.

Jedna rečenica demantija, a ima više od 100 svedoka

Krajnje je čudno delovalo kada je Aleksandar Prijović napisao na Instagramu da je sve laž i da nije bilo tuče.

To bi moglo da prođe da se sve nije dogodilo pred više od 100 svedoka, od kojih su mnogi i sami fudbaleri iz Superlige Srbije.

Još dve godine u Australiji

Aleksandar Prijović ima potpisan ugovor sa Vestern junajtedom, a koji važi još dve sezone.

Srpski fudbaler stigao je u Australiju iz Al Itihada, gde nije imao očekivan učinak. Međutim, boravak u Saudijskoj Arabiji Prijović je i te kako naplatio.

Kurir sport

Bonus video:

02:26

Oglasio se advokat strane Tošić: Ostavite porodicu na miru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track