UNIŠTITE SNIMAK: Dvojica muškaraca donela džak para na splav da se ne objavi tuča Prijovića i Tošića! ČITAJTE U KURIRU
Foto: Dado Đilas, Ana Paunković

OTKRIVAMO: EVO ŠTA SE DESLO POSLE OBRAČUNA

UNIŠTITE SNIMAK: Dvojica muškaraca donela džak para na splav da se ne objavi tuča Prijovića i Tošića! ČITAJTE U KURIRU

Fudbal -

Dve osobe došle su jutro posle makljaže dva fudbalera i nudile veliki novac da se snimci sigurnosnih kamera obrišu za sva vremena

Snimak tuče Aleksandra Prijovića i Duška Tošića teško da će isplivati u javnost! Naime, u toku subotnjeg prepodneva dvojica muškaraca došla su na splav gde se desio incident sa više nego jasnim zahtevima.

Njih je interesovalo samo da snimak sigurnosnih kamera bude uništen. Naravno na snimcima se vidi ceo incident, a to je poslednja stvar koju bi fudbaleri želeli da vide u javnosti.

- Došli su sa jasnim zadatkom, da snimak sa kamera koji je nastao bude zauvek uništen. Rekli su da ne pitaju za cenu, platiće svima koliko god treba, samo da se postupi po tom zahtevu - navodi izvor Kurira odlično upućen u ceo slučaj.

Očito su ti momci bliski jednom od dvojice fudbalera (ili možda i obojici) i tu su bili po zadatku. Kako saznajemo, uspešno su ga rešili. Snimak je nestao, a sve je odrađeno do tančnina kako niko od zaposlenih ne bi mogao eventualno da ga objavi. Oni koji su radili te večeri (konobari) pozvani su i objašnjeno im je da slučajno ništa ne objavljuju, niti da ponude medijima.

Ipak, ne može da se obriše ono što je videlo više od 100 ljudi. Svi oni su vrlo dobro videli tuču i bilo im je smešno da posle toga čitaju poruke na Instagramu da nije bilo ničega te večeri.

Hit

Palo pomirenje, sređuje mu čak i transfer?!

Izgleda da su sportisti nesporazume koje su imali rešili ovim fajtom! Informacije do kojih smo došli govore da su sada odnosi između dvojice fudbalera izglađeni, pa je moguća i neka saradnja - da Tošić završi Prijoviću transfer u Tursku. Ovo je za svaku pohvalu. Ratne sekire i treba da se zakopaju i da se gleda ka budućnosti.

Naslovna 07.05.2022.
foto: Kurir

Kurir.rs/Ana Denda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track