EKSKLUZIVNO! ZVEZDA DOBILA PONUDU 9.000.000 EVRA ZA ERAKOVIĆA Pravac Francuska, počeli pregovori, JEDAN je samo uslov crveno-belih
Foto: Ana Paunković

počeli pregovori

EKSKLUZIVNO! ZVEZDA DOBILA PONUDU 9.000.000 EVRA ZA ERAKOVIĆA Pravac Francuska, počeli pregovori, JEDAN je samo uslov crveno-belih

Fudbal -

Mladi defanzivac pred transferom

Strahinja Eraković je zlatna koka Crvene zvezde ovog leta. Talentovani defanzivac, odnedavno i reprezentativac glavna je tema u prelaznom roku na Marakani.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prema saznanjima Kurira, za Strahinju Erakovića stigla je ponuda od jednog kluba iz Francuske vredna 9.000.000 evra. U Crvenoj zvezdi su spremni za pregovore i transfer, ali kako saznajemo neće da idu ispod zacrtane sume od 10.000.000 evra. Moguće je da dogovora ipak dođe, ukoliko se zainteresovane strane usaglase oko procenata za narednu prodaju.

Strahinja Eraković bio je interesantan ruskim klubovima Zenitu i moskovskom Dinamu. Šampion iz Rusije procenio je da mu je primarno da dovedu štopera sa jačom levom nogom, pa su izabrali prilično jeftinijeg Brazilca iz Sočija Rodrigaa, kojeg je tražila i Crvena zvezda. Moskovski Dinamo nudio je 8.000.000 evra i nisu podizali ponudu.

Tokom proleća za Strahinju Erakovića postojao je interes iz Italije, jer su ga pratili skauti Torina, Verone i Kaljarija. Tada se i dosta pisalo o mladom Srbinu u Italiji, a tamošnji novinari poredili su ga sa legendarnim Nemanjom Vidićem.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je poslednji put poslovala sa Francuzima 2018. kada su za 12.000.000 evra prodali Nemanju Radonjića. Ovog proleća francuski Lans pratio je talentovanog Nikolu Stankovića, nudio zanimljivu sumu za njegov otkup, međutim u Ljutice Bogdana nisu želeli ni da čuju za transfer.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track