JOŠ NEVEROVATNIH SCENA IZ HUMSKE: Navijač se tukao sa lažnim fotografima i LOŠE SE PROVEO! Završio na podu, odvela ga policija
Foto: ATA images/Antonio Ahel

POGREŠIO

JOŠ NEVEROVATNIH SCENA IZ HUMSKE: Navijač se tukao sa lažnim fotografima i LOŠE SE PROVEO! Završio na podu, odvela ga policija

Fudbal -

Četvrtak, 11. avgust, zauvek će da ostane upamćen kao jedan od najružnijih dana u bogatoj istoriji Partizana.

Scene viđene na stadionu u Humskoj šokirale su Evropu i prepričavaće se dugo.

Povici protiv uprave, fizički obračun sa policijom na tribinama, haos u kojem je učestvovao Nenad Tomović i na kraju scene ispred južne tribine koje nikako ne želimo da gledamo.

Navijači su maltretirali fudbalere, tražili od njih da skandiraju protiv uprave, skinu dresove, a zatim su im održali lekciju pre nego što su konačno mogli da odu u svlačionicu.

Ipak, jedan detalj je promakao mnogima.

Jedan od navijača je skočio sa tribine na atletsku stazu i, iz nekog razloga, ušao u fizički obračun sa "fotografima" sa utakmice.

Kako saznajemo, marker fotoreportera zadužila su dvojica policajaca u civilu koja su na terenu imala zadatak da spreče veće incidente.

1 / 4 Foto: ATA images/Antonio Ahel

Dvojica policajaca su uspela da savladaju navijača, a imali su i podršku pripadnika žandarmerije koji je odveo navijača nakon što je on završio na zemlji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track