SRPSKI REPREZENTATIVAC NAPRAVIO PROBLEM: Samo što je postao kapiten ODBIO je da igra utakmicu! Hoće kod Murinja PO SVAKU CENU
Foto: Profimedia

ŠOK

SRPSKI REPREZENTATIVAC NAPRAVIO PROBLEM: Samo što je postao kapiten ODBIO je da igra utakmicu! Hoće kod Murinja PO SVAKU CENU

Fudbal -

Iako je nedavno postao kapiten Torina, Saša Lukić je, navodno, napravio veliki problem tom klubu pošto je odbio da putuje na prvu utakmicu u sezoni.

Odlazak Andree Belotija koji još uvek nema klub, otvorio je prostor za reprezentativca Srbije koji je u Torino stigao 2016. godine. Trener Igor Jurić mu je pružio poverenje i dao kapitensku traku, ali nedugo nakon toga došlo je do problema.

Italijanski "Tutosport", Lukića je stavio na naslovnu stranu, a uz njegovo prezime stoji reč "šok".

Novinar ovog lista doneo je informaciju da fudbaler veznog reda želi da napusti klub i da pređe u Romu koju od prošle sezone vodi Žoze Murinjo.

Navodi se čak i da je Lukić poručio Juriću da više ne računa na njega i da je sigurno da neće igrati na otvaranju Serije A.

Torino prvu utakmicu igra u subotu od 20.45 kada gostuje Monci, a po svemu sudeći igraće bez jednog od najboljih igrača.

Lukić je odigrao odlično na pripremama, ali i na utakmici Kupa protiv Palerma. U pobedi rezultatom 3:0 postigao je gol i upisao asistenciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track