BOLI ME K*RAC KAKAV JE DRES, AKO SRBIJA IGRA OVAKO DOBRO: Poznati glumac poslao brutalnu poruku svim HEJTERIMA opreme Orlova!
Foto: Beta/Marko Metlas

fudbalska groznica

BOLI ME K*RAC KAKAV JE DRES, AKO SRBIJA IGRA OVAKO DOBRO: Poznati glumac poslao brutalnu poruku svim HEJTERIMA opreme Orlova!

Fudbal -

Za nedelju dana biće zvanična promocija dresa fudbalske reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem ove godine, a društvene mreže su već pretrpane komentarima.

Pojavile su se i fotografije, ali nije u pitanju origanilni dres, tako da se diskutuje o nečemu što još nije ni ugledalo svetlost dana!

Veliku pažnju izazvao je i komentar poznatog glumca Sergeja Trifunovića, inače velikog ljubitelja sporta, a pogotovo fudbala. Svejevremeno je često išao i na finala Lige šampiona.

Sergej je veoma aktivan na Tviteru, a njegove objave neretko nikoga ne ostavaljaju ravnodušnim, a na svoj karakterističan način se osvrnuo i na široku javnu raspravu o dresu u kojem će izabranici Dragana Stojkovića Piksija nastupati na Mundijalu.

"U mom dosadašnjem veku ne sećam se da je moja fudbalska reprezentacija igrala ovako dobar fudbal. Ako budu ovako igrali na mundijalu, boli me ku..c kakvi su dresovi. Može i u gunjevima", napisao je na Tviteru Sergej Trifunović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track