"SRBIJA, SRBIJA" U BUKUREŠTU! HULIGANI IZ BOSNE BILI BESNI, PA NASRNULI NA RUMUNE: Opštu tuču prekinula policija pendrecima! VIDEO
Foto: Printskrin

liga nacija

"SRBIJA, SRBIJA" U BUKUREŠTU! HULIGANI IZ BOSNE BILI BESNI, PA NASRNULI NA RUMUNE: Opštu tuču prekinula policija pendrecima! VIDEO

Fudbal -

Huligani iz Hrvatske su zgrozili austrijsku javnost, a iz Bosne i Hercegovine su najpre zbunili Rumune, a potom izavali - besnu reakciju.

Naime, kada se rumunska publika našalila s gostujućim navijačima skandirajući im "Srbija! Srbija!", verovatno nije ni slutila da će "BH fanatikosi" krenuti da kidišu ka domaćim pristalicama.

Leteli su razni predmeti ka Rumunima, zatrčavali su se bosanski huligani na ogradu, ali im ni domaćini na stadionu u Bukureštu nisu ostali mirni. Usledio je "juriš" i rumunskih hiligana, usledio je kratkotrajni okršaj kod ograde koja je delila dve pomenute strane, a onda i intervencija lokalne policije. radili su i pendreci, pa je situacija na tribinama brzo smirena.

Čitava scena u Bukureštu je dovela do nove salve povika "Srbija! Srbija!".

So na ranu navijačima iz Bosne i Hercegovine dodavali su rumunski fudbaleri koji su, iako poslednji na tabeli grupe 3 B Lige nacija napunili mrežu gostiju - 4:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track