Najnovije vesti

"VIDELA SAM ZLATAN SAT I VELIKI NOS" Kako je misteriozna plavuša UKROTILA Zlatana: 11 godina je starija i ona je ŽENA ZMAJ
Foto: Profimedia

žena zmaj

"VIDELA SAM ZLATAN SAT I VELIKI NOS" Kako je misteriozna plavuša UKROTILA Zlatana: 11 godina je starija i ona je ŽENA ZMAJ

Fudbal

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović danas slavi svoj 41. rođendan!

Iako gazi petu deceniju života, neuništivi Ibra još uvek ne razmišlja o penziji, a i zašto bi kada na terenu izgleda bar deset godina mlađe.

Mladi delikvent iz siromašnog predgrađa švedskog Rozengarda vinuo se u zvezde, postao ozbiljna faca i gospodar fudbalske igre, a značajne zasluge za to ima i njegova misteriozna supruga Helen Seger. Žena koja je uspela da ukroti lava!

Helen Seger
foto: Profimedia

Zlatanova Helena nimalo ne liči na klasične žene fudbalera koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.

Helena je 11 godina starija od Zlatana. Ona je uspešna preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svetu.

Helen Seger
foto: Profimedia

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidelo", otkrila je jednom prilikom Helen.

Helen Seger
foto: Profimedia

Helen i Zlatan su zajedno dve decenije i imaju dva sina.

Ova atraktivna plavuša ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motoru i gotovo nikada ne daje intervjue.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja