KRAJ JEDNE ERE! LIONEL MESI SAOPŠTIO DA SE POVLAČI: Nervozan sam, ali odluka je doneta
Foto: AP

Gotovo je

KRAJ JEDNE ERE! LIONEL MESI SAOPŠTIO DA SE POVLAČI: Nervozan sam, ali odluka je doneta

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala Lionel Mesi saopštio je da će mu Svetsko prvenstvo u Kataru biti poslednje u karijeri.

Mesiju će to biti peti Mundijal, a u prethodna četiri pokušaja nije uspeo da se domogne trofeja. Najbliži tome je bio u Brazilu 2014. godine kada je Argentina izgubila finale od Nemačke.

Mesi je jednom u svojoj karijeri odlučio da se oprosti od nastupa u reprezentaciji Argentine, ali se ubrzo predomislio. Od tada je osvojio Kopa Ameriku, a sada je saopštio da posle narednog Svetskog prvenstva više neće igrati na najvećoj fudbalskoj smotri.

"Odbrojavam dane do početka Svetskog prvenstva. Ima malo nervoze i voleo bih da se već sada igra. Da, ovo će sigurno biti moje poslednje Svetsko prvenstvo. To sam već odlučio. Ima te nervoze i pitanja šta će se desiti, ali odluka je doneta", rekao je Mesi argentinskom novinaru Sebastijanu Vinjolu.

Iako Argentinci igraju sjajno i u velikom su nizu od 35 utakmica bez poraza, Mesi ne veruje da je selekcija Lionela Skalonija među favoritima za osvajanje turnira.

"Ne smatram nas favoritima. Ima tu reprezentacija koje su ispred nas, ali mi ćemo se boriti protiv bilo koga", poručio je fudbaler Pari Sen Žermena, za koga se spekuliše da će narednog leta ponovo obući dres Barselone.

Argentina će u prvoj fazi u Kataru igrati protiv Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track