TERZIĆ DOŠAO U SVLAČIONICU, PA GRLIO KANGU I MRKELU: Direktor Zvezde sijao od sreće posle pobede, ERAKOVIĆ bi mogao da ode na zimu
Foto: Prointskrin

lepo je kad se dobije

TERZIĆ DOŠAO U SVLAČIONICU, PA GRLIO KANGU I MRKELU: Direktor Zvezde sijao od sreće posle pobede, ERAKOVIĆ bi mogao da ode na zimu

Fudbal -

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, posetio je fudbalere u svlačionici posle pobede nad Ferencavrošom (4:1) u trećem kolu Lige Evrope.

Zvezdan Terzić, Gelor Kanga
foto: Prointskrin

Bio je to prvi trijumf crveno-belih u evropskom takmičenju ove sezone, kojim su se ponovo uključili za jedno od prve tri pozicije koje znače evropsko proleće.

Zvezdan Terzić nije krio oduševljenje. Iako nije želeo da daje izjave za medije, grlio je fudbalere, pre svih Gelora Kangu i Aleksandra Dragovića, dok je svog saradnika Mitra Mrkelu i poljubio, što se vidi nešto posle trećeg minuta Kurirovog snimka. Gabonac i Terzić su ponosno pokazivali i tri prsta.

04:33

TERZIĆ DOŠAO U SVLAČIONICU, PA GRLIO KANGU I MRKELU: Direktor Zvezde sijao od sreće posle pobede nad Ferencvarošom

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je o utakmici sa Ferencvarošom, ali i mogućoj prodaji Strahinje Erakovića u zimskom prelaznom roku.

– Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, posle dužeg vremana smo se vratili u prepoznatljivu formu posle Haife. U Turskoj sam nakon poraza od Trabzona pričao da ništa nije gotovo, da imamo odličan tim koji je sposoban da donese Zvezdi novo evropsko proleće – rekao je Mitar Mrkela.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

Istakao je sportski direktor ambicije Crvene zvezde u Ligi Evrope.

– Znali smo od početka da su sve četiri ekipe odlične, da su svi pravili tim za Ligu šampiona u ovoj grupi, ali niko nije otišao tamo. U ovoj grupi je sve moguće.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Gelor Kanga odigrao je jednu od svojih najboljih partija u crveno-belom dresu.

– Kanga je važan šraf, i kada ne funkcioniše sve kako treba i kad se malo ljutimo na njega uvek je taj koji preuzima odgovornost na sebe. Vrti se igra oko njega, jednako igra u Evropi i u domaćim takmičenjima, treba ga pohvaliti.

Ekipa je bila u krizi posle ispadanja iz Lige Evrope od Makabija iz Haife.

– Promenile su se stvari. Imali smo krizu posle Makabija, težak period je bio. Prošli smo kroz veliki šok. Više je bila krize u igri, ne rezultata, jer smo prvi i imamo sve u našim rukama. Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pohvalio je Mitar Mrkela Strahinju Erakovića i otkrio da bi mladi štoper mogao da napusti klub u decembru.

– Eraković je fenomenalan igrač. Odbili smo nedavno ponudu od 6.000.000 evra i 50 odsto od naredne prodaje. Za koliko bismo ga sada pustili? To je pitanje za generalnog direktora (Zvezdan Terzić prim. aut), bolji je sa parama od mene. Ako Eraković ovako nastavi, a protiv Ferencvaroša je demonstrirao klasu, biće teško zadržati ga u januaru – zaključio je Mitar Mrkela.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track