MOJ SINIŠA? ZBOG SINIŠE ŽIVIM! HVALA TI! Oglasila se devojka kojoj je Mihajlović platio operaciju srca POTRESNO
Foto: AP, Facebook

oproštaj

MOJ SINIŠA? ZBOG SINIŠE ŽIVIM! HVALA TI! Oglasila se devojka kojoj je Mihajlović platio operaciju srca POTRESNO

Fudbal -

Nikolina Radunović iz Podgorice, kojoj je Siniša Mihajlović pre više od dve decenije pomogao da preživi oglasila se putem Fejsbuka.

Legendarni sprski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini, a tim povodom oglasila se Nikolina Radunović.

Devojka iz Podgorice kojoj je Miha pre više od dve decenije pomogao da preživi tako što joj je platio operaciju srca i troškove lečenja bila je potresena pre tri godine kada je saznala da je Siniša bolestan i tada je napisala:

- Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu". Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše.

Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka.

Miha, legendo... Miha, kralju... Miha....Bori se! Izdrži! Pobedićeš".

Nažalost, Mihajlović nije uspeo da dobije najvažniju bitku, a tim povodom se ona se danas oglasila na svom Fejsbuku uz kratak komentar:

- Hvala ti!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track