NAJTUŽNIJI BOŽIĆ! Pele se u bolnici bori za život: Ćerka objavila POTRESNU SLIKU i poručila OVO (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

BORBA ZA ŽIVOT

NAJTUŽNIJI BOŽIĆ! Pele se u bolnici bori za život: Ćerka objavila POTRESNU SLIKU i poručila OVO (FOTO)

Fudbal -

Ćerka legendarnog brazilskog fudbalera, Keli Nasimento objavila je na društvenim mrežama potresnu fotografiju. Ovo je najtužniji Božić za Peleovu porodicu koja ga porovodi u bolnici gde se čuveni sportista bori za život.

Pele (82) leži u bolničkoj posetelji a njegove ćerke ga ni na trenutak ne ostavljaju samog. Njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, a prognoze nisu ohrabrujuće...

Pele
foto: Pritnscreen/Instagram

"Uvek zajedno, u borbi i nadi. Još jedna noć je prošla", napisla je Keli na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj grli slavnog oca.

Pele
foto: Pritnscreen/Instagram

Pele je u bolnici d 29. novembra radi procene hemioterapije koju prima od septembra 2021. godine, kada je utvrđeno da ima tumor debelog creva.

Bolnica "Albert Ajnštajn" iz Sao Paola saopštila je da rak napreduje te mu je potrebna veća briga zbog teškoća u radu bubrega i srca. U saopštenju bolnice takpođe piše da će Pele ostati u "normalnoj sobi" i neće biti prebačen na intezivnu negu.

Pele
foto: EPA/IAN LANGSDON

Bivši napadač i dalje drži rekord sa najviše postignutih golova za Brazil - zatresao je mrežu 77 puta na 92 utakmice i osvojio tri Svetska prvenstva.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track